Skip to content
Societate

Forumul Judecătorilor anunță că 45 de cetăţeni afgani refugiaţi în România sunt găzduiți la Universitatea Politehnică din București

news.ro

Asociaţia Forumul Judecătorilor anunţă că, de joi, 45 de cetăţeni afgani refugiaţi în România – 7 judecători şi familiile lor – sunt găzduiţi de Universitatea Politehnica din Bucureşti, ceea ce reprezintă ”o şansă pentru viaţa unor oameni salvaţi în ultima clipă, în condiţii excepţionale”.

De astăzi, 18 noiembrie 2021, 45 de cetăţeni afgani refugiaţi în România (7 judecători şi familiile lor) sunt găzduiţi de Universitatea Politehnica din Bucureşti, ca urmare a transferului efectuat de la Centrul de Refugiaţi din Galaţi. Acest moment reprezintă un nou început, o şansă pentru viaţa unor oameni salvaţi în ultima clipă, în condiţii excepţionale”, a transmis, joi, Asociaţia Forumul Judecătorilor.

Magistraţii anunţă că magistraţii afgani au primit sute de pachete cu ajutoare strânse de judecătorii, procurorii şi grefierii români, informează news.ro.

”A fost o mobilizare impresionantă. Au nevoie însă de locuri de muncă, de programe de inserţie, de ajutorul tuturor celor ce le pot fi aproape”, a mai transmis organizaţia.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *