Skip to content
Politică

Fost colaborator al lui Băsescu explică ce următește șeful statului în scadalul ”Ponta- ofițer SIE”

Unul din foștii colaboratori ai Președintelui României, Traian Băsescu, dezvăluie într-un interviu acordat celor de la ziare.com ce urmărește șeful statului în urma declanșării scandalului public ”Ponta- ofițer SIE”.

Valeriu Turcan, fost purtător de cuvânt al Administrației Prezidențiale, întrebat care este resortul scandalului ofițerilor acoperiți din politică, acesta a precizat că Traian Băsescu își pregătește revenirea în politică și impunerea sa ca lider al segmentului de dreapta.

”Presedintele sigur urmareste mai multe lucruri, dar cel mai evident este ca vrea sa-i lege de picior lui Victor Ponta o greutate suficient de mare cat sa-l impiedice pe acesta sa mai fie considerat vreodata un om onest, fie ca va ajunge presedinte sau nu. Cu un asemenea scandal in care este implicat, ii va fi foarte greu sa construiasca relatii de incredere aici, dar mai ales in relatia cu lideri din strainatate.

De asemenea, vizibilitatea ridicata a unui asemenea atac acopera actiunile celorlalti candidati. De aceea, cred ca un efect este si revenirea in prim plan a omului politic Traian Basescu pentru jocul politic de pe dreapta, care va incepe in prima zi de dupa alegerile prezidentiale, joc din care a fost exclus de partidele mari de dreapta, PNL si PDL”, a precizat Valeriu Turcan pentru ziare.com.

4 comentarii la “Fost colaborator al lui Băsescu explică ce următește șeful statului în scadalul ”Ponta- ofițer SIE”

  1. Asta isi bate joc de tara si daca romanii vor marsa la mizeriile lui ne vom trezi in decembrie cu toti oamenii lui intorsi la guvernare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *