Skip to content
Politică

Fost component al Generației de Aur, prins într-un SCANDAL URIAȘ

Antena1
" "

Fostul mijlocaș al Generației de Aur, Tibor Selymes, în prezent director sportiv al Polititehnicii Iași, singura echipă a orașului în Liga 1, ține prima pagină a ziarelor ieșene nu printr-un comportament exempler și rezultate în plan sportiv ci mai cu seamă prin escapade nocturne, petreceri cu fast și procesele de prin tribunale.

Jurnaliștii portalului reporteris.ro, îl prezintă joi pe Selymes ca fiind parte a unui scandal ce are toate ingredientele unei povești mondene de calibru: amantlâcuri, băutură, cluburi de noate și multe altele ce nu pot avea legătură cu cariera unui mare fotbalist al României.

" "

„Sabo-Selymes, cuplul de aventurieri care duc Politehnica în subsolul fotbalului, dar care dau lovitură după lovitură în viața amoroasă. Viață și acordeoane! Așa-zisul investitor de la Poli și-a părăsit acum o lună soția, cu un copil de 1 an și jumătate, și și-a prezentat prietenilor noua cucerire: o barmaniță de la cafeneaua din complexul Exclusive Residence, al fraților Negurici. Soția venise din Baia Mare la Iași pentru el. Sabo își petrece ziua în piscina complexului rezidențial, iar noaptea în Fratelli. Primul copil Sabo l-a făcut la 17 ani! Directorul tehnic, Tibor Selymes, e trimis în judecată de DNA după un accident groaznic, cu patru victime, mușamalizat de șeful Poliției Rutiere Brașov. Selymes, care era băut, aranjase ca fosta sa soție să apară ca fiind la volan, deși aceasta era acasă”, scriu reporterii ieșeni într-un amplu material ce prezintă periplul lui Selymes la cârma echipei din Copou.

Citește AICI mai multe detalii pe acest subiect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *