Skip to content
Politică

Fost consilier prezidențial a testat măsurile lui Teodorovici. Cât l-a costat o pizza

Luni, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a transmis că persoanele care livrează pizza pot primi bacșiș, dar numai dacă acesta este lăsat la firma respectivă de către cumpărător, pentru a fi eliberat bonul fiscal.

În acest context, fostul consilier prezidential Sebastian Lăzăroiu într-o postare pe pagina sa de Facebook a precizat că a testat cele spuse de ministrul Finanțelor și a precizat că a mers cu cel care i-a livrat pizza până la firmă pentru a primi bon pe bacșiș.

”In seara asta mi am propus sa testez pe bune masurile lui Orlando. Am sunat la pizza. Mi a zis ca vine in aproximativ 40 de minute. A venit cam in 50 de minute. I am dat baiatului 25 de lei pentru pizza si 5 lei sa aiba bani de buzunar. I-am zis: ”trebuie sa mi dai bon pentru astia 5 lei si ministrul finantelor zice ca trebuie sa vin cu tine la firma”. Rade. Eu ii zic ca e treaba serioasa, vreau sa merg la firma sa mi dea bonul ca ne leaga astia pe amandoi. Zice: Ok. Il intreb daca e cu masina. Zice ca nu, e pe scuter. Ok, iau un taxi. Imi da adresa. Sun la taxi. Vine taxiul. Ma costa 8 lei. Ii las 2 lei si taximetristului, dar ii cer bon pe ei. ZIce ca trebuie adaptate aparatele si ca n are de unde. Ok, asteapta ma. Intru la pizza si cer bonul pentru 5 lei. Il iau (80 de bani se duc la Orlando). Ma intorc la taxi si-i zic ca daca nu mi da bon pe bacsis ne leaga pe amandoi. Ii zic ca ar trebui sa mergem la firma lui. Mergem acolo, primesc pana la urma un bon, Taxiul ma duce pe urma acasa. Drumul cu totul 35 de lei.

Au trecut doua ore de cand am comandat pizza. Intru in casa relaxat si mananc o pizza rece de 65 de lei.”, a scris Lăzăroiu pe pagina sa de Facebook.

Citește și Ce spune Teodorovici despre bacșișul dat celor care livrează pizza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *