Skip to content
Politică

Fost guvernant al lui Ponta, șah la Ghinea: Treabă de ospiciu?

aktual24.ro

Un fost guvernant al ex-premierului Victor Ponta îi dă șah actualului ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, în ceea ce privește dezbaterea privind absorbția fondurilor europene.

Este vorba despre Anca-Laura Ionescu, fost secretar de stat în Ministerul Economiei și, în prezent, președintele Departamentului pentru IMM-uri din ALDE.

Ea contrazice – într-un status postat, vineri, pe Facebook – realizările cu care Ghinea se laudă în materie de absorbție.

Redăm mai jos postarea integrală a membrului ALDE:

„Nu mai cred, chiar trăim într-un roman de Kafka. Ghinea afirmă că au intrat în țară 3,2 mld euro din fondurile europene, aferente perioadei 2007-2013, că oamenii din MFE lucrează la închiderea programului și se miră ca o fată mare “Nu știu cum, dar unora cifrele astea le dau 0 la sută”.

Măi omule, lumea vorbește de absorbție ZERO pe perioada 2014-2020, perioadă pentru care nicio Autoritate de Management NU ESTE ACREDITATĂ!

Mai mult, acest caz cronic vorbește ironic despre cei care i-au cerut demisia cu ceva timp în urmă: “Dintre toate aceste programe, doar dintr-unul un grup care se intitulează “de experți” s-au gândit să-mi ceară demisia pentru că am vorbit public despre fraude și management neperformant de programe. Ați ghicit, este vorba de unii “experți” pe POSDRU”.

E treabă de ospiciu, sau nu? EU NU AM NICIUN DUBIU”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *