Skip to content
Politică

Fost jurnalist B1 TV dezvăluie cum era Iohannis făcut praf, chiar de liberali, în pauzele de publicitate

Un fost jurnalist B1 TV a făcut dezvăluiri despre cum liberalii îl făceau praf pe Klaus Iohannis în pauzele de publicitate, în timpul campaniei electorale pentru scaunul de la Cotroceni.

Este vorba despre fosta moderatoare de la B1 TV, Mădălina Pușcalău. Aceasta dezvăluie în cartea sa, „Confruntarea finala”, detalii de culise din campania electorală pentru Președintie.

„Erau greseli de guvernare ale PSD, evenimente importante, la care publicul astepta o reactie din partea lui Iohannis. Reactiile intarziau sau nu mai apareau deloc. Am suspectat in acea perioada chiar un complot impotriva candidatului ACL, vreo intelegere subterana cu stanga. Sau poate pur si simplu multi din echipa ACL nu credeau in candidatul lor. Ceea ce este si mai bizar, e ca cei mai multi dintre ‘contestatarii de pauza de publicitate’ ai lui Iohannis proveneau din aripa PNL a ACL si mai putini din aripa PDL.

I-am numit ‘contestatari de pauza de publicitate’ pentru ca multi ACL-isti au practicat ridicatul in slavi a candidatului lor in timpul emisiunilor si pogorarea lui in mocirla in pauzele de publicitate. Am auzit atatea replici gen ‘nu avem nicio sansa cu candidatul Iohannis’, ‘vai, ce slab e candidatul nostru’, ‘cum o sa-l spulbere Ponta pe Iohannis’… din partea unor ACL-isti de vaza, ca ma intrebam daca masinaria de partid va trage pentru candidatul de dreapta.

In mod real pot sa numar pe degetele de la o mana oamenii care au crezut intr-adevar in Iohannis si care s-au zbatut pentru el in campania electorala”, scrie Madalina Puscalau, notează aktual24.ro.

1 comentariu la “Fost jurnalist B1 TV dezvăluie cum era Iohannis făcut praf, chiar de liberali, în pauzele de publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *