Skip to content
Politică

Fost liberal critică adoptarea Strategiei Naționale de Apărare a României. „Este o gafă politică”

Invitat marți seara în emisiunea „Ultima oră”, moderată de Liliana Ruse, la postul de televiziune România Tv, senatorul independent Ioan Ghișe a comentat adoptarea Strategiei de Apărare Națională propusă de Președintele României, caracterizând-o ca pe o „gafă politică”.

Astfel, fostul liberal s-a declarat mâhnit de decizia celor din PSD de a vota pentru adoptarea proiectului.

" "
" "

Personal am exprimat singurul vot din Parlament contra Strategiei (de Apărare Națională, n.r.). Am avut discutii cu mai multi colegi din PSD care au avut punctul meu de vedere, dar au votat pentru. Am fost foarte mahnit cand am vazut ca s-a votat, pentru ca s-a format un instrument juridic la mana presedintelui foarte puternic.”, a declarat Ghișe.

Este o gafa politica majora ca pe o perioada politica pe 5 ani sa incluzi domenii civile in strategia de aparare a tari.”, a mai spus Ioan Ghișe la România TV.

Amintim că preşedintele Klaus Iohannis a prezentat, luni, în plenul reunit al Parlamentului, noua Strategie Naţională de Apărare a Ţării pentru perioada 2015-2019, intitulată „O Românie puternică în Europa şi în lume” şi structurată pe patru capitole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *