Skip to content
Politică

Fost lider important al PSD, premoniție neagră pentru partidul lui Ponta : ”Acesta va fi sfârșitul”

Unul din foștii lideri marcanți ai Partidului Social Democrat punctează, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că flacăra stângii democrate în România nu se va reaprinde decât prin transformarea partidului condus de Victor Ponta în cenușă.

Fostul europarlamentar al PSD, Adrian Severin, precizează că formațiunea din care a făcut parte este un partid- camarilă, ai cărui simpatizanți ar putea să ”basculeze” către partidele antisistem, fapt care ar putea aduce sfârșitul partidului condus de Victor Ponta.

Severin își încheie postarea punctând că PSD este ”oricum terminat/ condamnat”.

”Și a fost Consiliul Național al PSD…
Discursurile curate și… disperate ale ultimilor oameni de stânga din PSD – remarcate mai mult în dezbaterile informale de pe coridoare sau în dialogul virtual de pe rețelele sociale decât în sălile chermezelor politice în care se consumă drogurile propagandei de partid – sunt ca lumânarea la capul mortului: luminează mortul dar nu îl deșteaptă.

Victor Ponta are dreptate când susține că PSD este ca pasărea Phoenix. Asta vrea să spună că flacăra stângii democrate nu se va reaprinde în România decât prin transformarea PSD în cenușă.

De aceea, decât să catehizeze acest partid-camarilă în speranța că mahării care îl țin ostatec se vor pocăi, militanții săi de stânga care nu au avut „norocul” să fie excluși la vreme, ar face mai bine să îi dea foc.
Altminteri avertismentul lui Adrian Năstase se va împlini. Electoratul de stânga, umiliții, defavorizații, marginalizații, vulnerabilii, exclușii dar și „aristocrații” dreptății sociale și avuții care au înțeles că singura formă inteligentă de egoism este solidaritatea, vor bascula către partidele antisistem. Acesta va fi sfârșitul. Nu al actualului („noului”?!) PSD, care oricum este terminat / condamnat, ci a ceea ce a mai rămas din statul-națiune român.”, a precizat europarlamentarul Adrian Severin pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *