Skip to content
Politică

Corneliu Dobrițoiu anunță efecte dezastruoase pentru România, după dezvăluirea lui Băsescu

Intr-un interviu acordat jurnaliștior Ziare.com, unul din foștii ministrii ai Apararii Naționale atrage atentia ca implicarea SIE in acest scandal poate avea ca efect o sincopa in colaborarea serviciilor din Romania cu cele partenere.

„Este jenant, sub nivelul minim de decenta si maturitate politica, angajarea unor subiecte care pot aduce atingere reputatiei structurilor de forta ale statului roman intr-un context de securitate destul de volatil”, a explicat Corneliu Dobritoiu.

Întrebat care este miza acestei dezvăluiri a lui Traian Băsescu, senatorul PNL a precizat următoarele: ”Este un scandal electoral sau asta se doreste, pentru ca totul putea fi solutionat intr-o maniera institutionala si nu in campanie. Subiectul este de o gravitate exceptionala si poate aduce atingere imaginii Romaniei in afara.

În momentul in care asupra unui serviciu de informatii al unui stat NATO planeaza asemenea acuzatii se creeaza in jurul lui o perceptie nefavorabila in raporturile de colaborare institutionala internationala pe care le are cu celelalte servicii aliate. (…) Categoric ca aceste subiecte nu pot contribui la cresterea relevantei institutiilor de informatii care sunt atrase intr-un joc politic, lucru detestabil, care ar trebui sa faca obiectul unei analize serioase a Parchetului. Nu se poate sa ne jucam si sa calcam in picioare tot!.”

”N-ar fi exclus sa asistam la o sincopa in planul relatiilor de colaboare multilaterala a structurilor informative ale statului pana la rezolvarea acestor atacuri”, a mai avertizat Dobrițoiu cu privire la ce s-ar putea întâmpla în perioada următoare pe plan internațional.

2 comentarii la “Corneliu Dobrițoiu anunță efecte dezastruoase pentru România, după dezvăluirea lui Băsescu

  1. Acuzatia lui Basescu trebuia sa fie insotita de probe… pana la proba contrarie Ponta se foloseste de prezumtia de nevinovatie…. De ce Basescu face afirmatii in plina campanie electorala? Se vede foarte clar ca nu are nici o sansa cu nici unul din candidatii sai: Udrea, Iohannis si Macovei si incearca pe toate partile sa denigreze restul candidatilor. Singurul potrivit pentru sefia Cotroceniului este Tariceanu… A avut multe realizari in perioada in care a fost prim-ministru. Este doar parerea mea personala.

  2. Doar in tara lui Base este posibil asa ceva. Cum se poate ca un sef de stat sa desconspire un serviciu secret si pe agentii sai intr-o plina campanie electorala? Aceasta diversiune a fost special creata doar pentru a ne lua ochii de la campania electorala, Nu este admisibil ca un presedinte sa sustina un partid sau un candidat la presedentia acestei tari. Base ar trebui dus unde ii e locul, la Rahova, pentru toate excrocheriile si magariile facute de el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *