Skip to content
Politică

Fost ministru al lui MRU, audiat la DNA: Sunt de 18 ani în serviciul public

agerpres.ro

Un fost ministru al lui Mihai-Răzvan Ungureanu (MRU) a fost audiat luni la sediul central al Direcției Naționale Anticorupție (DNA).

Este vorba despre deputatul PNL (fost PDL) Lucian Bode, cel care a deținut între februarie și mai 2012 portofoliul de ministru al Economiei. El a fost audiat în calitate de martor în dosarul privind finanțarea campaniei electorale din 2012, informează Agerpres.

„Am fost (…) în calitate de martor, într-un dosar în ce privește finanțarea campaniei electorale din 2012”, a precizat Lucian Bode, fost ministru democrat-liberal, la ieșirea de la DNA.

El a adăugat că nu a avut nicio responsabilitate în ce privește finanțarea campaniei electorale.

„Eu sunt de 18 ani în serviciul public și este prima dată când dau declarație în calitate de martor. Mă bucur dacă pot să ajut organele de anchetă cu o declarație, fie și de martor. (…) Eu, în calitate de membru al Biroului Politic Național, secretar general adjunct, nu am avut nicio responsabilitate în ce privește finanțarea campaniei electorale”, a spus Lucian Bode.

Săptămâna trecută, s-a prezentat la DNA și Theodor Paleologu, fost ministru al Culturii, care a fost audiat în calitate de martor în dosarul privind finanțarea ilegală a campaniei electorale pentru alegerile locale din anul 2012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *