Skip to content
Politică

Fost ministru lansează acuzații extrem de grave la adresa unui important membru al cabinetului Ponta, care ar fi fost amenințat și de Băsescu: ”Ești laș și corupt”

Asupra unuia dintre cei mai importanți miniștri ai cabinetului condus de premierul Victor Ponta sunt lansate o serie de acuzații extrem de grave.

Fostul ministru al comunicațiilor, Sorin Pantiș, condamnat la 7 ani de închisoare cu executare în dosarul ICA, îl acuză pe ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, că ar fi laș și corupt, ba chiar că ar fi fost amenințat de Traian Băsescu.

Pantiș reiterează ideea că în cazul privatizării Institutului de Cecetări Alimentare nu ar fi existat niciun fel de prejudiciu. De asemenea, fostul ministru al Comunicațiilor punctează faptul că deja celebrele condamnari din dosarul ICA nu ar fi fost posibile fără ”abuzul în seviciu și complicitatea la cercetare abuzivă”, săvârșite de fostul ministru Dacian Cioloș, dar și de actualul șef de la agricultură, Daniel Constantin.

Iată un pasaj din mesajul transmis de Sorin Pantiș pe blogul personal cu privire la Daniel Constantin și Dacian Cioloș:

” Vreau să fie foarte clar IN CAZUL PRIVATIZĂRII I.C.A. NU EXISTA NICI UN PREJUDICIU. Acest profund act de nedreptate nu era posibil fără complicitatea altor instituţii ale statului. Nu era posibilă condamnarea noastră fără abuzul in serviciu si complicitatea la cercetare abuzivă, savarşite de Ministrul M.A.D.R. Dacian Cioloş. Prin semnatura lui DACIAN CIOLOŞ, M.A.D.R. s-a constituit parte civilă in acest proces fără a verifica dacă creanţa este exigibilă şi certa. DACIAN CIOLOŞ a transmis D.N.A. această adresă fără a avea viza juridică şi avizul Departamentului Economic. M.A.D.R. nu avea bază legală pentru a se constitui parte în acest proces, iar pentru a deveni certă trebuia ordonată o expertiză. Mai mult decât atat M.A.D.R. se constituie parte civilă cu suma de 62 de milioane de euro pe baza expertizei intocmită de Mihai Papasteri, expertiză care nu stabileste vreun prejudiciu.Prejudiciul pentru aceste ilegalităţi a fost funcţia de comisar european primita de DACIAN CIOLOŞ. Aceleaşi ilegalitaţi le-a facut şi actualul ministru DANIEL CONSTANTIN ameninţat de TRAIAN BASESCU.

DANIEL CONSTANTIN EŞTI SI LAŞ ŞI CORUPT.”, notează fostul ministru al Comunicațiilor, Sorin Pantiș, pe blogul personal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *