Skip to content
Politică

Fost ministru PDL, atac la Gheorghe Falcă: Transformă o filială de mare succes în una de pluton

ph-online.ro

Fostul ministru PDL de Interne Traian Igaş, într-o postare pe pagina personală de Facebook, acuză că organizația PNL Arad condusă de primarul Gheorghe Falcă s-a transformat într-un SRL cu acțiunile la purtător.

Mai precis, potrivit lui Igaş , „ridicolul care a pus stăpânire pe această filială, prin duplicitatea unora, prin trădarea altora, prin lipsa de curaj și implicare a celor din conducerea centrală transformă, pas cu pas, o filială de mare succes în una de pluton”, conform postării de pe Facebook

PNL Arad – o filială transformată într-un SRL cu acțiunile la purtător !!!!???
Pas cu pas toate „acțiunile” deținute de membrii din structura de conducere județeană au fost confiscate prin metode mai puțin ortodoxe de singurul ateu și „Dottore” în comunicare !!!!!
Ridicolul care a pus stăpânire pe această filiala, prin duplicitatea unora, prin trădarea altora, prin lipsa de curaj și implicare a celor din conducerea centrală transformă, pas cu pas, o filială de mare succes în una de pluton !
Aud tot mai des spunându-se „lasă, să plece nebunul la Bruxelles”, să ne scăpăm de el și pe urmă schimbăm lucrurile!!!!
Cum ??? Cu cine???? Cu voi, cei depersonalizați???!! Cu voi, cei care sunteți obișnuiți să trăiți din trădare, cu cei care ați fost profitorii de serviciu în umbra dictatorului !??? Voi chiar nu înțelegeți că nici cei mai înfocați susținători ai noștri nu mai digeră situația în care am fost târâți de orgoliile nemăsurate ale unuia și lașitatea trădătorilor???!!!
Cu siguranță că dușurile reci spre care ne îndreptăm pe unii îi vor aduce cu picioarele pe pământ (pe unii în veac), dar atunci va fi prea târziu din păcate !!!
P.S. Important de reținut: o construcție de la bază este mult mai ușoară decât o reconstrucție cu elemente ruginite!”, a spus Constantin Traian Igaș.

Gheorghe Falcă a fost reales în luna aprilie a acestui an în funcţia de preşedinte al PNL Arad pentru un mandat de 4 ani.
În luna iunie, alegerile pentru conducerea PNL Arad, câştigate de Falcă în 20 aprilie, care nu a avut contracandidat pentru că deputatul Eusebiu Pistru s-a retras acuzând nereguli în organizarea scrutinului, au fost anulate de conducerea centrală, care a admis o contestaţie depusă de şase lideri judeţeni. Echipa lui Falcă a anunţat că va contesta decizia Curţii de Arbitraj, pe care o consideră nedreaptă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *