Skip to content
Politică

Fost ministru PNL îl atacă din nou pe Iohannis pe tema celor șase case. Cu ce titulatură s-a ales mai nou Iohannis

Programul prezidențial al lui Klaus Iohannis, intitulat ”România lucrului bine făcut”, este ironizat de adversarii politici ai prezidențiabilului ACL, aceștia găsindu-i chiar o nouă titulatură acestuia, după ce în repetate rânduri șeful PNL a dovedit că este depedent de prompter.

Deputatul PLR  și fost ministru al Economiei din partea PNL, Andrei Gerea, a precizat marți, prin intermediul unui comunicat de presă, că, în programul său prezidențial, Klaus Iohannis vorbește despre statul de drept și independența justiției, însă tocmai candidatul ACL este cel care nu lămurește modul în care și-a achiziționat cele șase imobile din Sibiu.

Vicepreședintele PLR mai precizează faptul că subiectul referitor la imobilele achiziționate dovedește faptul că Klaus Iohannis este doar o copie fidelă a lui Traian Băsescu, cel care în 2004 avea problema legată de casa din Mihăileanu.

Liberalii lui Tăriceanu i-au găsit și o titulatură lui Klaus Iohannis, pornind de la faptul că acesta poate vorbi în fața unei mulțimi doar asistat de promptere.

Candidatul teleprompter al celor de la PNL și PDL vine în fața românilor cu promisiunea respectării statului de drept și a independenței justiției. Însă, tocmai prezidențiabilul Iohannis este cel care ocolește un răspuns clar cu privire la modul în care și-a achiziționat cele șase case din Sibiu numai din salariul de profesor, oferind tot felul de explicații fabuloase.

”Klaus Werner Iohannis, cunoscut publicului și prezidențiabilul șase case, arată că atât la capitolul discurs electoral, cât și la capitolul imobile obținute în mod dubios, este copia fidelă a lui Traian Băsescu.

Domnul prezidențiabil Iohannis vrea să fie același tip de președinte ca Traian Băsescu și la capitolul achiziționării de imobile. Dacă în 2004 asupra lui Băsescu plana dosarul casei din Mihăileanu, în care era acuzat de fals şi uz de fals, acum Iohannis este într-o situație similară. Din nou românii se confruntă cu un candidat care nu reușește să lămurească situația imobilelor sale”, a mai precizat Andrei Gerea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *