Skip to content
Politică

Fost ministru PSD identifică două mari handicapuri ale noului PNL: ”Să nu dea idei DNA-ului …”

Unul dintre cei mai importanți lideri ai Partidului Social Democrat identifică două mari handicapuri ale noului PNL care ar putea explica slăbiciunea și aparența de neputință a lliberalilor la nivelul schimbării majorității politice în Parlament.

Fostul ministru și actual vicepreședinte al Parlamentului European, Ioan Mircea Pașcu, explică, într-o postare pe pagina sa de socializare, că opoziția parlamentară a rămas în offside la nivelul legislativului pentru că vechiul PDL a devenit un balast ca urmare a activității DNA, fapt care îi afectează și pe cei din vechiul PNL. De asemenea, Pașcu punctează că cei din PDL s-au pus pe ”tăcut” ca să ”sa nu dea idei DNA-ului”.

Liderul PSD le transmite și un mesaj celor care își tot pun întrebarea ”de ce tace Președintele Iohannis”, punctând că acesta din urmă s-a angajat să respecte Constituția și a înțeles că scrutinul prezidențial din 2014 nu a fost unul prin care să fie schimbată și majoritatea din Parlament.

”Văd ca subiectul „unde e opoziția” si „de ce tace președintele” încep sa fie „încălzite” de cei care regreta „incaierarea” continua de pe vremea lui Basescu. Legat de prima întrebare – unde e opoziția – răspunsul e simplu: PNL – pe vechi, a fost mereu un umbra PDL-ului când au fost împreuna. Acum, însă, are doua handicapuri de pe urma noii „uniri”, handicapuri care converg intr-unul: ca urmare a acțiunii DNA, PDL-ul nu numai ca a devenit mai degrabă un balast, dar s-a pus si pe „tăcut” sa nu dea idei DNA-ului …

Ceea ce lasă vechiul PNL – fără un Antonescu – in ofsaid când vine vorba de activitatea parlamentara. Legat de a doua întrebare – de ce tace președintele – am mai spus: pentru ca este un om care s-a angajat sa respecte Constituția si care, probabil, si după ce a mai si călătorit pe ici, pe colo, a devenit convins ca alegerile din noiembrie trecut nu au fost alegeri pentru Parlament, ci doar pentru Cotroceni!”, notează europarlamentarul PSD, Ioan Mircea Pașcu pe pagina sa de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *