Skip to content
Politică

Fost ofițer SIE: Și ce dacă Ponta e ofițer acoperit?

Dan Tănasie, fost ofiţer SIE, este de părere că Traian Băsescu a făcut „mult zgomot pentru nimic”, aseară, atunci când a spus că Ponta ar fi fost ofiţer acoperit SIE şi, mai mult, adaugă că nu vede care este problema, în cazul în care ar fi adevărat.

„Lucrurile stau simplu pentru mine. Mult zgomot pentru numic. Cererea preşedintelui că Ponta trebuie să spună, nu văd de ce ar trebui, pentru că deocamdata nu am citit nicăieri o hotărâre definitivă prin care Ponta e decăzut din drepturi. Şi care e problema, dacă ar fi ofiţer acoperit? Oricum, nu s-a produs dovada”, a spus fostul ofiţer SIE Dan Tănasie, marţi, la Antena 3.

De asemenea, fostul ofiţer SIE subliniază faptul că preşedintele nu a arătat dovada pentru cele spune.

„Domnul Băsescu ne-a prezentat aseară două HG de clasificare a unor documente în cazul SIE. Nimic din listă”, a continuat Tănasie.

4 comentarii la “Fost ofițer SIE: Și ce dacă Ponta e ofițer acoperit?

  1. Pe asta a contat simpaticul nostru–ADMINISTRATOR– Intai a facut LICITATIA , la care au participat mai multe case de VANTURAT PACHETUL—Spre disperare hormonilor zbuciumati— pachetul a fost castigat de–TELEVIZIUNEA DRAGOSTEA LOR . Nu conteaza imaginea TARII–sa iasa TOVARASA–a CUI ?

  2. Poaibil sa fie mult zgomot pentru nimic, dar in lupta voastra , din nimic , incercati sa ii trageti si pe altii in jos, de exemplu pe Melescanu ! Nu cred ca omul asta are vreo treaba cu vreunul dintre voi ! Voi sunteti niste corupti !

  3. Asocierea numelor Ponta-Melescanu este doar o strategie politica pentru a denigra imaginea candidatului independent! Afirmatiile lui Base sunt nefondate si in loc sa il faca pe dusmanul sau, Victor Ponta sa decada, din infractor l-a transformat in victima pentru ca nu poate dovedii acuzatiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *