Skip to content
Politică

Fost ofițer SRI, dezvăluiri incendiare. Cine face interceptări în România

Duminică, fostul ofiţer al Serviciului Român de Informaţii (SRI) Daniel Dragomir a făcut o serie de afirmații incendiare.

Mai exact, acesta a precizat că în acest moment în România există opt structuri specializate care efectuează interceptări, acestea solicitând şi obţinând mandate de siguranţă naţională.

„( Sunt) toate serviciile de informaţii, care sunt şase, DNA, care are o structură proprie, şi se adaugă o structură specializată în cadrul IGPR, care face astfel de activităţi şi pentru DIICOT şi pentru parchet. (Cele şase servicii sunt – n.r. ) SPP, SRI, SIE, serviciul de informaţii al Armatei, serviciul de informaţii al Ministerului de Interne şi o structură specializată în cadrul Ministerului Justiţiei, despre care văd că nimeni nu prea spune multe. Deci, sunt şase structuri specializate. Toate aceste structuri solicită – şi îmi asum lucrul acesta -, obţin şi lucrează cu mandate de siguranţă naţională”, a declarat Daniel Dragomir, potrivit Mediafax.ro

Amintim că fostul ofiţer SRI, Daniel Dragomir, a lansat, duminică, platforma civică România 3.0, cu ajutorul căreia îşi propune crearea unor strategii prin care România să-şi poată redobândi demnitatea naţională. Printre direcţiile indicate de platforma România 3.0 se numără ideea de a avea o Constituţie a clarităţii şi a echilibrului între puteri, nevoia ca serviciile secrete să fie subordonate autorităţilor legitime ale poporului român, dar şi o justiţie care să facă dreptate tuturor românilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *