Skip to content
Politică

Un fost apropiat de Traian Băsescu lansează un scenariu extrem de sumbru pentru actualul șef al statului

Unul din foștii colaboratori și oameni apropiați ai Președintelui Traian Băsescu lansează un scenariu extrem de sumbru pentru actualul șef al statului cu privire la înscrierea în PMP.

Eurodeputatul PMP Cristian Preda spune, referitor la intrarea președintelui lui Traian Băsescu în partidul pe care l-a creat, că foștii șefi de state care au revenit în politică după terminarea mandatelor nu au reușit să se impună.

„Ion Iliescu, după ce a revenit în PSD, a fost înfrânt de Geoană. Deocamdată, foştii preşedinţi au fost fie perdanţi în competiţia din partid, fie nu au reuşit să facă un nou partid să se impună. Băsescu a ezitat, a spus că nu mai intră în partid, apoi a spus că intră, apoi a spus că nu mai intră iar. A ezitat. Vom vedea ce alege, eu continui să îl respect pe preşedinte. A fost un actor important, chiar scriu zilele astea un articol. Se mai întâmplă ceva, sunt preşedinţi care spun că nu vor să mai audă de politică şi se întorc. E cazul lui Sarkozy”, a declarat Cristian Preda, vineri, la Adevărul Live.

De asemenea, europarlamentarul precizează că a rupt orice fel de legătură și că nu a mai vorbit cu Traian Băsescu de când a anunțat că nu o susține pe Elena Udrea.

„Se mai întâmplă. Dar să ştiţi că nu îl voi critica niciodată public. Ştiu că diferenţa de opinie e asumată greu în România, ideea e că suntem diferiţi şi putem avea viziuni diferite îi conduce pe mulţi la denigrarea celorlalţi. Cred că poţi să vezi diferit lucrurile fără să te gândeşti măcar că îl urăşti pe celălalt. Mi se pare ridicol ca, într-o societate europeană, să fie produsă atâta ură şi stigmatizare la adresa adversarilor„, a afirmat Preda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *