Skip to content
Politică

Fost premier, audiat ÎN SECRET pe tema închisorilor CIA din România SURSE

cugetliber.ro

Un fost prim-ministru al Guvernului României a fost audiat în secret pe tema închisorilor CIA de pe teritoriul țării noastre. Vedeți despre cine este vorba în rândurile care urmează.

Concret: ex-premierul Adrian Năstase a dat declarații în fața procurorilor de la Parchetul General în dosarul privin existența închisorilor CIA în România, potrivit unor surse citate de B1.ro.

Se pare că Năstase a fost audiat în urmă cu câteva săptămâni și a declarat că nu știe despre existența unor asemenea centre de detenție pe teritoriul României.

Pe parcursul anchetei, în acest dosar au mai fost audiați foștii președinți Ion Iliescu și Traian Băsescu, Ioan Talpeş (fost consilier prezidenţial și ex-director al SIE) şi Marius Petrescu (preşedintele ORNISS). Toți aceștia ar fi declarat că nu au cunoștință despre existența închisorilor CIA în țara noastră.

Dosarul a fost deschis în anul 2012, iar investigația este condusă de către procurorul Cristian Lazăr, adjunct al Secției de Urmărire Penală și Criminalistică (SUPC) a PICCJ și fost candidat pentru șefia DNA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *