Skip to content
Politică

Fost președinte al PNL dezvăluie cât poate rupe Tăriceanu din voturile ACL

Unul din foștii președinți ai PNL, actualmente președinte al Consiliului Academic al Institutului de Studii Populare (ISP), Valeriu Stoica, a explicat  miercuri la o dezbatere organizată de ACL ce rol va avea  Călin Popescu Tăriceanu în lupta pentru Cotroceni.

Valeriu Stoica consideră că „Tăriceanu este o breşă în interiorul Dreptei. El va obţine 8-9%”, potrivit Agerpres. 

El a subliniat că, pentru ca preşedintele PNL şi candidat al ACL, Klaus Iohannis, să câștige, el are nevoie de o susținere în masă a celor care nu vor un președinte de stânga.

Preşedintele ISP a mai declarat că, în opinia sa, Dreapta are şanse mari la alegerile prezidenţiale. „Important este cum jucăm aceste şanse”, a adăugat Valeriu Stoica.

„Mă bucur că PNL şi PDL a luat decizia de a fuziona. Este un proiect politic pe care îl susţin de multă vreme, am avut sentimentul că vorbesc în pustiu. Iată că, atunci când nu mă mai aşteptam, cele două partide au luat decizia să fuzioneze”, a mai precizat Valeriu Stoica, miercuri la o dezbatere a Institutului de Studii Populare.

1 comentariu la “Fost președinte al PNL dezvăluie cât poate rupe Tăriceanu din voturile ACL

  1. Bucuria lui VALERIU STOICA dublata de aceia lui STOLOJAN de unificare a celor doua partide (ILUZIE-ce se va risipi dupa ALEGERI )–a fost rasplatita cu varf si indesat de TATUCUL darnic—spre deosebire de doamna MONA MUSCA—-restul e razboiul romano—roman -cu mios de TRADATORI .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *