Skip to content
Politică

Fost președinte PDL o susține pe Elena Udrea la prezidențiale

Fostul premier Emil Boc a anunţat că o va susţine pe Elena Udrea la alegerile prezidenţiale, pentru că aceasta este „un adversar redutabil, bătăios şi dur la adresa PSD şi a lui Victor Ponta.

Emil Boc a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că o susţine pe Elena Udrea şi pentru că aceasta nu a ezitat niciodată să apere şi să creadă în proiectul de reformă şi modernizare a statului român pe care fostul premier l-a demarat împreună cu preşedintele Traian Băsescu.

„O voi susţine pe Elena Udrea la alegerile prezidenţiale, pentru că este un adversar redutabil, bătăios şi dur la adresa PSD-ului şi a lui Victor Ponta. O susţin, de asemenea, pentru faptul că nu a ezitat niciodată să apere şi să creadă în proiectul de reformă şi modernizare a statului român pe care l-am demarat împreună cu preşedintele României, Traian Băsescu. Nu în ultimul rând, Elena Udrea a fost unul dintre cei mai performanţi miniştri pe care i-am avut în Guvern şi care a demonstrat eficienţă şi pragmatism”

Elena Udrea este candidatul PMP la alegerile prezidenţiale, au decis marţi reprezentanţii PMP reuniţi în Colegiul Naţional, fiind doar un vot împotriva acestei candidaturi aparţinând europarlamentarului Cristian Preda.
Udrea a precizat, după şedinţă, că şeful campaniei sale va fi Eugen Tomac şi că de miercuri va începe strângerea de semnături.
Ea a mai spus că este singura care îl poate bate pe Victor Ponta în cursa pentru Palatul Cotroceni.
De asemenea, Elena Udrea a mai spus că liderii PMP vor avea o discuţie cu preşedintele Traian Băsescu.
„Orice cetăţean poate semna pentru mai mulţi candidaţi. A rămas astăzi că vom purta o discuţie cu preşedintele României, este cel căruia noi dorim să-i convingem electoratul să vină să voteze alături de noi. Noi suntem cei care afirmăm şi ne comportăm ca atare că dorim să ducem mai departe reformele începute de Traian Băsescu. Evident că vom vorbi cu preşedintele şi evident că îi voi cere să mă susţină în această competiţie grea, cea mai grea competiţie pe care o poate avea un om politic”, a precizat Udrea.
Ea a mai spus că este omul politic care „poate duce mai departe steagul pe care Traian Băsescu l-a ridicat în România”.
sursa: Mediafax

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *