Fost primar din Mehedinți, prins la furat de ciocolată: „Nu mi-am dat seama că le bag în buzunar”

Sursa foto: Unsplash

Un fost primar al unei comune din Mehedinți a fost prins la furat de ciocolată. Bărbatul a declarat că nu și-a dat seama că le bagă în buzunar.

Fost primar din Mehedinți, prins la furat de ciocolată. „Credeți că nu aveam bani să le cumpăr? Nu mi-am dat seama că le bag în buzunar”, a declarat Ion Cioară.

Ion Cioară, fost primar al comunei Tâmna din Mehedinți, s-a ales cu dosar penal, după a fost prins la furat de ciocolată.

Conform Poliției Mehedinți, incidentul a avut loc pe data de 26 ianuarie 2024.

„La ora 12.50, Poliția orașului Strehaia a fost sesizată de agentul de pază al unei societăți comerciale despre faptul că un bărbat ar fi sustras produse alimentare din magazin.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din Strehaia, care din verificările efectuate au stabilit că persoana bănuită este un bărbat de 68 de ani, din comuna Tâmna. Prejudiciul a fost recuperat și restituit societății”, au declarat reprezentanții IPJ Mehedinți.

Fostul primar Ion Cioară spune că nu şi-a dat seama că le bagă în buzunar.

„E vorba doar de două ciocolate. Credeți că nu aveam bani să le cumpăr? Nu mi-am dat seama că le bag în buzunar! M-am întâlnit cu cineva în magazin, am dat mâna cu persoana respectivă și, fără să realizez, am băgat ciocolatele în buzunar”, le-a spus Ion Cioară ziariștilor din presa locală, scrie Adevarul.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: