Skip to content
Politică

Fost primar, plânsete cu sughițuri în sala de judecată. Ce explicație halucinantă a dat pentru infracțiunea de care este acuzat

Un fost primar a izbucnit în plâns în sala de judecată dupa ce presedintele de sedinta l-a intrebat daca isi recunoaste vina și dacă este de acord cu pedeapsa.

Este vorba despre fostul primar din Bârlad, Constantin Constantinescu, zis și „Nea Titi”, care a fost prezent, marti, la Judecatoria Barlad, pentru a obtine validarea acordului de vinovatie incheiat cu procurorii anticoruptie pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese.

Se pare că fostul primar PSD Constantin Constantinescu, ar fi cersit, la propriu, indurarea magistratului de la Judecatoria Barlad in sarcina caruia a intrat validarea acordului de recunoastere a acordului de vinovatie incheiat cu procurorii de la Curtea de Apel Iasi, potrivit informațiilor bzi.ro.

Aceeași sursă transmite că fostul edil a plâns in hohote dupa ce presedintele de sedinta l-a intrebat daca isi recunoaste vina, daca este de acord cu pedeapsa de un an de inchisoare cu suspendare si cu pedepsele complementare si accesorii.

„Nea Titi a aprobat in soapta, mai mult din cap, pentru a nu putea fi auzit din sala cum spune “da” la toate intrebarile judecatorului. La final, avocatul sau a cerut dreptul presedintelui de instanta ca inclupatul sa adreseze cateva cuvinte, și le-a spus:

“As vrea sa spun cateva lucruri legte de faptul ca sunt aici. Nu mi-am dorit. Au fost 11 ani in care mi-am dorit sa fiu in slujba orasului, sa-l fac sa arate mai bine. Dupa 4-5 ani de eforturi, documentatia acelui proiect a fost gata si eram atat de fericit incat am semnat. Vreau sa ma credeti ca nu am stiut ca nu e bine”, a spus Constantinescu si a izbucnit in lacrimi cu sughituri.

2 comentarii la “Fost primar, plânsete cu sughițuri în sala de judecată. Ce explicație halucinantă a dat pentru infracțiunea de care este acuzat

  1. Un pungas ordinar… a vandut orice palma libera de pamant din oras, a fost sluga psd-ului doar pt a da contracte firmelor de casa ca sa le subcontractese cu firma lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *