PSnews

Ultima Oră

Fost șef al SRI, ales președinte de consiliu județean

meritocratia.ro

Un fost șef al Serviciului Român de Informații (SRI) a ajuns președintele unui consiliu județean.

Este vorba despre cel care a condus direcția din Dâmbovița a SRI – l-am numit pe Alexandru Oprea. El a fost ales miercuri preşedinte al CJ Dâmboviţa, după ce fostul deţinător al funcţiei, Adrian Ţuţuianu, a optat pentru funcţia de senator, în care a fost ales la scrutinul din decembrie, scrie România Liberă.

Alexandru Oprea a fost vicepreşedinte al CJ Dâmboviţa şi, încă din campania electorală de la parlamentare, PSD (partid din care face parte) a anunţat că îl va propune pe Oprea în locul lui Ţuţuianu.

Alexandru Oprea, care l-a avut contracandidat pe liberalul Gabriel Grozavu (vicepreşedinte al CJ în mandatul 2012-2016), a fost declarat câştigător cu 22 de voturi ale consilierilor. De altfel, rezultatul era previzibil, în condiţiile în care PSD deţine majoritatea în Consiliul Judeţean Dâmboviţa, având 22 de consilieri din totalul de 35.

„Printre proiectele importante sunt lărgirea DN71 Bâldana-Târgovişte la patru benzi, finalizarea drumurilor de legătură cu Prahova şi Ilfov; sunt proiecte mari şi o să urmăresc finalizarea lor”, a declarat Oprea după anunțarea victoriei.

Alexandru Oprea (secretar executiv al PSD Dâmboviţa) a condus direcția județeană a SRI, a fost administrator public al judeţului în mandatul anterior, director interimar al Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa (în perioada când era administrator al judeţului, suspendându-se din această funcţie), iar după alegerile locale din 2016 a câștigat funcția de vicepreşedinte al CJ Dâmboviţa.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi