Skip to content
Economie

Fost şef ANAF: A plecat o habarnistă și a venit o unealtă a lui Mişa&Co

Inquam Photos / Alexandra Pandrea

Schimbările de ultimă oră care au avut loc la şefia Fiscului stârnesc ample reacţii. Fostul şef al ANAF, Gelu Diaconu, spune că noul preşedinte Mirela Călugăreanu este un profesionist, devenit în ultimii ani o unealtă servilă de-a lui Mişa, scrie adevarul.ro.

Când asupra ANAF-ului s-au repezit toţi pafaristii din politică, am avertizat în mod repetat că se va ajunge aici! Azi a fost schimbat a ‘nşpea oară preşedintele ANAF. A plecat o habarnista şi a revenit o persoana bine pregătită profesional, dar devenită în ultimii ani o unealtă servila de-a lui Mişa&co.

În pofida bla-bla-ului că va face şi va drege, pot paria că nu va realiza nimic remarcabil, dacă nu va solicita ministrului imediat luarea urmatoarelor măsuri:

– oprirea elanului demolator al ministrului în „reorganizarea” ANAF   -revenirea imediată a direcţiei de IT la ANAF  

-reluarea programului cu Banca Mondială   -eliminarea imixtiunii Comisiei Naţionale de Prognoză în activitatea ANAF  

-înlocuirea imediată din funcţie a tuturor habarniştilor impuşi în sistem de către PSD   -reducerea drastică a funcţiilor de conducere  

-înlocuirea şefului Direcţiei de administrare a marilor contribuabili, celebrul lacrimolog Mişa Ionuţ, vinovat de foarte mulţi ani încoace de acută lipsă de performanţă în domeniu  

-dotarea imediată cu tehnică de calcul a subunităţilor  

Cât priveşte îmbunătăţirea relaţiei cu contribuabilii, ar putea urma modelul consacrat al „atenţiei” pe care Mişa& co l-au acordat Teldrumului… pe când Daddy era afară…   Şi, pentru ca Orlando i-a cerut noului preşedinte „să elimine politizarea şi corupţia„, mi-aş mai permite o sugestie: să-l destituie, printre multi alţii, şi pe secretarul general ANAF.   Aşadar, dacă sunteti naivi puteţi crede în „rebranduirea” PSD”, scrie Gelu Diaconu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit datelor postate pe site-ul Fiscului, secretar general este Lilian Onescu, cunoscut în trecut drept ”Ostropel”, fostul prefect de Călăraşi care şi-a schimbat numele din raţiuni politice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *