Fost șef IPJ Brăila șantajează un ales local PNL

Sursa: foto Inquam Photos / Octav Ganea

Cătălin Chivu, fostul șef al IPJ Braila, este acuzat de consilierul județean Dănuț Lungu, ales pe listele PNL Brăila, de santaj.

Într-o postare pe Facebook, Lungu spune că un apropiat al actualei soții a lui Chivu, divorțat incert de procurorul DIICOT care l-a facut scapat pe Omar Haisam, l-a santajat, spunandu-i ca trebuie sa-i urmeze sfaturile de a o lăsa mai moale cu politica.

Este imoral ca printr-o conversație evlavioasă sa mi se atragă atenția ca ar fi bine ca aceasta poza sa nu apară în spațiul public și sa ” cotizez” cu un contract de reclama pentru un site de știri on-line ? Unii știți despre ce site este vorba.. Asta a făcut Chivu cu mine!

Consilierul PNL Danut Lungu nu a fost de acord sa plateasca reclama acolo unde ii sugera Chivu, ba mai mult, a facut totul public si, evident, asteapta reactia autoritatilor, potrivit infobraila.ro. Daca DGA va fi din nou pacalit de DNA in cazul “omnipotentului” Chivu ramane de vazut, dar este notoriu faptul ca atat DNA cat si judecatorii braileni s-au facut scut in jurul lui Chivu, chiar si atunci cand a fost acuzat ca lua spaga si schimba bani marcati prin intermediul bancii Raiffeisen Bank, afirmatie sustinuta si dovedita de un important membru al conducerii IGPR, mai notează sursa citată.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: