Skip to content
" "
Politică

Fost șef SIE reacționează după semnalul de alarmă tras de Isărescu privind Codul Fiscal: „Este a doua voce foarte importantă!”

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, a declarat, vineri, că pachetul de reduceri de taxe și impozite din Codul Fiscal este inaplicabil economic și financiar, subliniind că retrimiterea documentului în Parlament de către președintele Klaus Iohannis a fost un lucru înțelept.

În acest context, fostul șeful SIE, Claudiu Săftoiu, a reacționat, vineri, în cadrul unei emisiuni televizate la postul Antena 3. În acest context, Săftoiu a precizat că este nevoie de prudență, întrucât economia mondială nu se îndreaptă spre lucruri extrem de pozitive.

„Daca Guvernul asigura ca exista sustenabilitate, atunci lucrurile vor fi in regula. Este a doua voce foarte importanta, guvernatorul Bancii Nationale Romane, care ridica un deget de ingrijorare. In niciun caz economia europeana sau economia mondiala nu se indreapta spre lucruri extrem de pozitive si atunci putina prudenta. Asteptam pe mai departe sustenabilitate”, a declarat Claudiu Săftoiu la Antena 3.

" "

1 comentariu la “Fost șef SIE reacționează după semnalul de alarmă tras de Isărescu privind Codul Fiscal: „Este a doua voce foarte importantă!”

  1. In unele functii ajung minoritari de diverse tipuri, acesta este unul etnic, cel putin. Imi place cum ne conduc si mai ales parerea lor conteaza pentru tara asta foarte mult!!!!:)))))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *