Skip to content
Politică

Fosta consilieră a lui Grindeanu, pusă șefă la ministerul lui Vlad Voiculescu. Șotîngă nu a dorit să-i fie făcut public numele

Facebook/Ministerul Sanatatii

USRPLUS aduce oamenii PSD în poziții-cheie. Fosta consilieră a ex-premierului Sorin Grindeanu a preluat conducerea Resurselor umane din ministerul condus de Vlad Voiculescu, așa cum PS News anunțase încă de zilele trecute. Este vorba despre Carmen Şotîngă, fost consilier la cabinetul ex-ministrului PSD Sorin Grideanu, aceasta nefiind însă nici la prima experiență în Ministerul Sănătății.

Pentru acest post au fost admiși la interviu doi candidați. Carmen Șotîngă nu a dorit să îi fie făcut public numele, astfel că în anunțul Ministerului Sănătății privind obținerea postului, aceasta apare doar cu numărul dosarului.

 

Şotîngă a ocupat în perioada 2006-2011 poziția de  director-adjunct al Direcţiei Asistenţă Medicală din Ministerul Sănătății, iar anterior acestei funcţii a fost medic de Medicină generală (1988-1999). Ulterior, Carmen Șotingă a fost funcţionară a Casei de Asigurări de Sănătate Buzău (1999-2006).

Potrivit profilului de Linkedin, după plecarea de la Ministerul Sănătăţii, Carmen Şotîngă a lucrat ca external affairs manager la Novo Nordisk, o companie farmaceutică din Danemarca, până în 2017.

Amintim că Ministerul Sănătăţii a anunţat că organizează procedura de ocupare fără concurs a funcţiei de „director general gradul II: – Direcţia generală resurse umane, structuri şi politici salariale”, o poziţie-cheie, dat fiind că şeful acestei structuri este cel care are în subordine Centrul de Resurse Umane în Sănătate Publică. Iar acest centru este cel care eliberează diplomele şi atestatele de studii pentru doctori.

 

1 comentariu la “Fosta consilieră a lui Grindeanu, pusă șefă la ministerul lui Vlad Voiculescu. Șotîngă nu a dorit să-i fie făcut public numele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *