Skip to content
Politică

Fosta iubită a primarului Nichita a decis ce va face în perioada următoare

Primarul Iașiului, Gheorghe Nichita este acuzat de abuz în serviciu şi instigare la acces ilegal la un sistem informatic după ce a încercat să îşi spioneze iubita, Adina Samson, cu ajutorul unor sisteme de pe telefon, instalate pe maşină sau cu detectivi şi poliţişti pe urmele ei.

În acest context, Adina Samson, a declarat pentru Adevărul ce decizie a luat privind perioada care va urma, punctând că a hotărât să se retragă inclusiv din sfera care ține de anchetarea penală a acestui caz.

Aceasta spune că a hotărât să se retragă inclusiv din sfera care ţine de anchetarea penală a acestui caz. „Tot ce pot să spun acum este că nu am de gând să depun o plângere împotriva domnului Nichita, în primul rând pentru că vreau să închei acest capitol al vieţii mele şi, în al doilea rând, pentru că nu vreau să se creadă că doresc vreun avantaj de pe urma acestei situaţii. Las justiţia să îşi facă treaba. Momentan, doresc doar să trec cu bine peste acest moment dificil din viaţa mea“, a declarat Adina Samson pentru sursa citată mai sus.

Totodată, Adina Samson spune că mai multe femei care lucrau în primărie îi dădeau raportul primarului şi îl ajutau să-şi conducă la îndeplinire planurile abuzive.

„Din păcate, eu am fost trădată chiar de cele pe care le credeam prietene, care ştiau ce se întâmplă, care erau complicele lui (ale primarului Gheorghe Nichita – n.r.), îl încurajau şi îmi spuneau că şi ele şi-ar fi dorit să fie iubite aşa. Deci, totul porneşte de la lipsa de educaţie, de la lipsa unor valori morale şi civice solide“, a mai declarat Adina Samson.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *