Skip to content
Politică

Fosta noră a lui Măgureanu, la DNA: „Fetița mea este foarte traumatizată de ce se întâmplă”

Fosta noră a lui Măgureanu, Alina Petre, a ajuns din nou la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA).

Astfel, Alina Petre, fosta noră a fostului șef al SRI este audiată in urma denunțurilor în care oameni politici sunt acuzaţi de fapte de corupţie, informează B1.ro

Mai mult, la ieșirea din sediul DNA, Alina a dat o serie de declarații incendiare.

”Eu le-am spus ce știu și dânșii trag concluziile. Dosarele există de mai mult timp pe rol și sunt urmate de declarații ale martorilor. Nu vreau să ducem în derizoriu lucruri cu adevărat importante care se întâmplă în această țară. Eu am foarte mare încredere în această instituție. (…) Eu am spus ceea ce știu eu”, a mai spus Alina Petre, precizând că în ultima vreme nu a mai primit reacții din partea fostului său socru.

”Nu am nevoie de susținători, știu ceea ce spun, nu m-aș juca cu o astfel de instituție. Tot ce se întâmplă în acest moment în presa a luat o turnură de cancan. Nu pot să risc să fiu acuzată de tăinuire sau complicitate, de aceea fac acest lucru”, a mai spus Alina Petre. Mă simt amenințată. Fetița mea este foarte traumatizată de ce se întâmplă, mai ales că sunt foarte jignita de persoaneje obsucure din media”, a mai declarat femeia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *