Skip to content
Sport

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, acuzații șocante de crimă

www.nasul.tv
" "

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3 a făcut o serie de declarații șocante.

Astfel, aceasta a declarat că are informații despre posibilitatea ca trupul lui Codruţ Marta, fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, să se afle într-un subsol al unei vile din apropierea Capitalei.

" "
" "

Mai mult, femeia a povestit că l-a cunoscut puțin pe Marta, l-a văzut ”de vreo trei ori”, iar informația pe care o deține susține că o are din sursă sigură.

Din sursele mele, există oameni care au spus că acesta (Codruț Marta – n.r.) ar fi zidit în subsolul unei vile. Am informația de la cineva că există un martor care a făcut această mărturie în cadru juridic și că ar fi fost presat să facă această mărturie”, a spus Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Codruț Marta, șeful de cabinet al lui Sorin Blejnar pe vremea când acesta era șeful ANAF, este dat dispărut din 2012, iar acum se aude că trupul lui neînsuflețit ar fi zidit în subsolul unei vile, informează Antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *