Skip to content
Alegeri

Fosta soție a primarului care și-a umilit fiica acuză o acțiune de denigrare în campania electorală

Facebook/Traian Ogâgău
" "

Fosta soție a primarului PNL din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, care și-a umilit fiica susține că fata nu a fost afectată de „acest incident de familie” și acuză o acțiune de denigrare în campania electorală.

Mesajul fostei soții a primarului a fost publicat pe pagina de Facebook a acesteia și preluat de Traian Ogâgău. Femeia susține că fiica ei nu a fost afectată de faptul că a fost umilită de tată, care a pus-o să tea dezbrăcată cu fața la perete și cu mâinile ridicate, forțând-o să ceară scuze. Mama fetei spune că este vorba despre „un incident de familie” de care fata nu a fost afectată.

" "
" "

Oameni buni, ma simt nevoita sa va transmit aici cateva ganduri avand in vedere situatia iesita de sub control in care a ajuns familia mea in conditiile unei campanii electorale lipsita de umanitate. Va rog sa va limitati judecatile si datul cu parerea in spatiul online fara sa cunoasteti situatia si contextul.

Asta este o remarca valabila in general, din care toti trebuie sa invatam…ce este cel mai important in situatia noastra este ca Traiana este bine, ea nu a fost afectata de acest incident din familie asa cum se vehiculeaza, atat eu cat si tatal ei, am discutat cu ea si avem grija ca acest incident sa nu aiba repercursiuni in viata ei. Acum eu va rog sa tineti cont de asta si sa nu mai dati crezare la tot ce se publica scos din context si fara sa cunoasteti omul si situatia.

Este inadmisibil sa promovezi acest video, sa te folosesti de un copil in campanie, scopul fiind denigrarea parintelui. In ciuda a ceea ce ati facut va asigur de un lucru, cei trei minunati copii ai nostri au parte de toata iubirea si grija pe care eu si Traian putem sa le-o oferim.

D-nul Suciu le ati sucit, le ați învârtit cum ati vrut, dar atâta timp cât a fost despre Traian și campania electorala în care va mâncați ca hienele…nu am zis nimic. Sa va fie rușine pt ce ati făcut, aveți copii de varsta Traianei,….va rog sa nu dați ochii cu mine!”, scrie mama fetei umilite.

Traian Ogâgău este primarul PNL al orașului Sângeorz-Băi și candidat pentru un nou mandat la alegerile din 27 septembrie. Un video în care acesta își umilește fiica minoră, ținând-o la perete, în genunchi, dezbrăcată și cu mâinile ridicate, a fost dat miercuri publicității.

În filmare se vede și se aude cum fetița repetă mecanic, printre lacrimi, ceea ce-i cere tatăl: „Nu mai sunt obraznică. Nu mai supăr pe mama și pe tata”, „O să fac exerciții și o să învăț”, „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta” etc. În același timp, tatăl îi cere să nu-și lipească mâinile de perete.

După ce filmul a fost dat publicității, Ogâgău a avut mai multe reacții pe facebook, justificându-și atitudinea ca pe un drept al său de „părinte”. Între timp, Autoritatea Naţională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii şi Adopţii a solicitat Direcţiei pentru Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud sesizarea organelor de cercetare penală în cazul primarului din localitatea Sângeorz-Băi. De asemenea, autoritatea a solicitat verificarea situației minorei în familie și a nevoilor de sprijin și asistență.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *