Foşti lideri mondiali în tenis consideră că Patrick Mouratoglou este de vină în cazul Simona Halep

Simona Halep
Sursa foto: Simona Halep

Andy Roddick şi Kim Clijsters, foşti lideri mondiali în tenis, au vorbit despre cazul de dopaj a Simonei Halep şi rolul pe care Patrick Mouratoglou l-a jucat în această saga, cei doi fiind de părere că antrenorul este responsabil pentru situaţia de acum şi menţionând că în astfel de cazuri ar trebui să existe consecinţe şi pentru echipă.

Halep a primit o suspendare de patru ani din partea Agenţiei Internaţionale pentru Integritate în Tenis (ITIA) pentru două încălcări ale reglementărilor privind dopajul. Ea a făcut recent apel la această decizie în faţa Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) şi aşteaptă verdictul. Românca şi-a susţinut nevinovăţia în acest caz, iar Mouratoglou a recunoscut că ‘se simte responsabil’, deoarece Roxadustatul din organismul ei ar fi provenit dintr-un supliment de colagen recomandat de echipa sa.

Andy Roddick şi Kim Clijsters, fostă număr 1 mondial, au discutat despre interdicţia de dopaj a lui Halep în cel mai recent episod al podcastului „Served with Andy Roddick”. Clijsters consideră că Patrick Mouratoglou şi echipa sa sunt cele mai mari „semnale de alarmă” în această saga.

„Pentru mine, cel mai mare semnal de alarmă este, ştiţi, echipa”, a spus ea.

Roddick a împărtăşit punctul de vedere al fostei sportive, spunând că francezul a avut „controlul” situaţiei.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: