Skip to content
Politică

Fostul consilier al lui Băsescu, condamnat definitiv la închisoare

jurnalistii.ro

Veste proastă pentru un fost consilier de stat. Acesta a primit o condamnare definitivă de doi ani de închisoare cu suspendare pentru trafic de influenţă.

Mai exact, este vorba despre Răzvan Murgeanu, sentința acestuia fiind pronunțată de judecătorii de la Curtea de Apel București în dosarul în care este acuzat că a primit 30.000 de euro pentru a-şi trafica influenţa, informează Adevărul.

Instanța a decis și că fostul consilier prezidențial trebuie să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii timp de 60 de zile, la Primăria Sectorului 1 Bucureşti sau la Primăria Municipiului Bucureşti.

În același timp, lui Murgeanu i s-a fixat un termen de supraveghere de doi ani, perioadă în care trebuie să îndeplinească mai multe obligații. Astfel acesta trebuie să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti, la datele fixate de acesta, să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa, să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, să comunice schimbarea locului de muncă și să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

Amintim că Răzvan Murgeanu a fost trimis în judecată de DNA pentru trafic de influenţă, dare de mită şi instigare la infracţiunea de spălare a banilor.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *