Skip to content
Politică

Fostul director al CFR a fost pus sub control judiciar în dosarul în care e acuzat de abuz în serviciu

Judecătoria Sectorului 1 a decis miercuri în legătură cu fostul director general al CFR, Mihai Necolaiciuc, în dosarul în care acesta e acuzat de abuz în serviciu, iar prejudiciul s-ar ridica la 56,7 milioane de euro.

Judecătorii au dispus luarea măsurii controlului judiciar în cazul lui Mihai Necolaiciuc, după ce au admis cererea Direcției Naționale Anticorupție (DNA), transmite hotnews.ro.

DNA a cerut Judecătoriei Sectorului 1 să dispună măsura controlului judiciar în cazul lui Mihai Necolaiciuc, fiind acuzat de abuz în serviciu.

Fostul director general al CFR a fost eliberat condiţionat, vineri, din Penitenciarul Rahova, după ce a executat nouă luni din pedeapsa de patru ani şi şase luni primită în dosarul privind o fraudă de 2,7 milioane de euro.

Mihai Necolaiciuc a fost nouă luni în închisoare, iar din pedeapsa de patru ani şi şase luni primită în dosarul privind frauda de 2,7 milioane de euro i-a fost scăzută perioada în care a stat în arest.

Mihai Necolaiciuc a fost acuzat că, între decembrie 2011 și ianuarie 2003, împreună cu Viorica Olăeru, director al Direcției Economice CFR, au folosit suma de 2,7 milioane de euro, dintr-un credit acordat de BEI, în alte scopuri decât cele pentru care a fost acordată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *