Skip to content
Politică

Fostul edil Iulian Bădescu primește o veste proastă

Potrivit portalului instanțelor de judecată, fostul edil al Ploieștiului, Iulian Bădescu, aflat în arestul preventiv al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, a formulat o cerere de înlocuire a arestului preventiv cu măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Tribunalul Prahova a respins, însă, cererea fostului primar al Ploieștiului. Decizia nu este definitivă, putând fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare, informează Agerpres.

Iulian Bădescu a fost arestat preventiv la începutul lunii martie, el fiind acuzat de luare de mită și abuz în serviciu într-un dosar instrumentat de DNA în care mai sunt urmărite penal sub control judiciar, pentru abuz în serviciu, secretarul Primăriei Ploiești, Oana Iacob, și jurista Iulia Alexandru.

La câteva zile după ce a fost arestat, Bădescu a demisionat din funcția de primar al Ploieștiului, renunțând, de asemenea, la toate funcțiile pe care de deținea în PSD Prahova și în PSD Ploiești, inclusiv la calitatea de membru al acestui partid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *