Skip to content
Sport

Fostul jucător al echipei Real Madrid, Ivan Campo, atac dur la adresa politicienilor: Falsitate şi minciună

twitter

Ivan Campo (46 de ani), fostul jucător al celor de la Real Madrid, a lansat un atac dur la adresa politicienilor din Spania, în contextul crizei provocate de COVID-19.

Fostul fundaş central a postat pe reţelele sociale un mesaj în care şi-a exprima furia faţă de politicienii Spaniei. Situaţia din această ţară a devenit dramatică, conform ultimelor informaţii. Numărul deceselor cauzate COVID-19 a crescut cu 30% în 24 de ore. 10% dintre medici sunt contaminați.

Spania este una dintre ţările cel mai puternic lovite de COVID-19, cu peste 28.000 de cazuri confirmate şi peste 1.700 de decese. Prim-ministrul Pedro Sanchez a fost aspru criticat pentru felul în care a gestionat această situaţie, iar Ivan Campo se numără printre cei care l-au apostrofat pe politician, scrie digisport.ro.

Am ascultat atâta falsitate şi minciuni ale tuturor politicienilor Spaniei, care şi-au pus medaliile la gât ştiind că vine o pandemie globală şi nu au ridicat niciun nenorocit de deget în privinţa asta. Situaţia se înrăutăţeşte pe zi ce trece din cauza incompetenţei. De asemenea, am citit că prim-ministrul a extins starea de urgenţă provocată de coronavirus cu alte 15 zile, începând de azi. Dar nu ai făcut o conferinţă de presă ieri? Nu puteai să le comunici asta cetăţenilor? În ce dracului de lume trăieşti?”, a scris Ivan Campo.

Ivan Campo a transmis condoleanţe familiei lui Lorenzo Sanz

Fostul fotbalist al celor de la Real Madrid a transmis un mesaj, după ce a aflat de decesul lui Lorenzo Sanz. Fostul preşedinte al „albilor” fusese anterior depistat pozitiv cu COVID-19.

Condoleanţele mele familiei, după decesul lui Lorenzo Sanz, fostul preşedinte al Realului. Mulţumesc, pentru că ai avut grijă de mine şi m-ai ajutat în momentele dificile, ca şi când aş fi făcut parte din familia ta.”, a scris Campo.

Sanz a condus Real Madrid între 1995 şi 2000 şi a câştigat două trofee UEFA Champions League: în 1998 şi în 2000.

Ivan Campo a evoluat pe Bernabeu între 1998 şi 2002.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *