Skip to content
Societate

Fostul ministru al Apărării, Mircea Dușa, luat cu ambulanța după ce i s-a făcut rău la un eveniment: „Un incident medical destul de serios”

Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul ministru al Apărării, Mircea Duşa, a fost preluat, miercuri, de o ambulanţă şi transportat la spital, după ce i s-a făcut rău în timpul unei vizite pe care o efectua, alături de secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, la sediul Batalionului 51 Operaţii Speciale „Vulturii” din Târgu Mureş.

Informaţia a fost confirmată de oficialul NATO, care a precizat că Mircea Duşa ar fi avut „un incident medical se pare destul de serios”.

„L-am văzut pe bunul meu prieten, Mircea Duşa, fostul ministru al Apărării, care a fost cu noi în această vizită, ieşind din sala de prezentare. După aceea, domnul rector Azamfirei ne-a informat că a avut un incident medical se pare destul de serios şi am asistat cu toţii la plecarea ambulanţei care l-a dus… Sper eu, din toată inima, să depăşească acest moment greu. Pur şi simplu ne-a luat pe toţi prin surprindere şi îi urăm lui Mircea sănătate şi recuperare grabnică”, a afirmat Geoană, potrivit Digi24.

Oficialul NATO s-a întâlnit, miercuri, cu reprezentanţii conducerii Comandamentului Forţelor pentru Operaţii Speciale şi cu operatori din cadrul Batalionului 51 Operaţii Speciale „Vulturii”, cu care a discutat despre capabilităţile Forţelor pentru Operaţii Speciale. De asemenea, acestuia i-au fost prezentate standuri cu armament, echipamente şi tehnică militară şi un moment tactic specific Forţelor pentru Operaţii Speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *