Skip to content
Politică

Fostul ministru al Culturii în Guvernul Dăncilă, senatorul Daniel Breaz, a intrat în Pro România. Există discuții pentru o candidatură în Parlament

Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul ministru PSD al Culturii în Guvernul Dăncilă, Daniel Breaz, s-a înscris în PSD. Coordonatorul filialei PRO România Alba, Horațiu Florea, a declarat că Daniel Breaz a intrat în partid (vineri, 16 octombrie) și a confirmat că există discuții la nivelul organizației județene în vederea unei posibile candidaturi a lui Breaz pentru un loc în Parlamentul României.

Cu privire la Daniel Breaz, s-a speculat că acesta va intra în PNL. De altfel, acesta l-a susținut deschis pe candidatul liberal la funcția de primar al municipiului Alba Iulia, Voicu Paul, care însă a pierdut alegerile.

Breaz și-a anunțat demisia din PSD în data de 21 august. ”Prezentul (..) mi-a înfățișat un PSD slab, incoerent, fără strop de logică în decizii. Un leadership haotic și distanțat de reprezentarea intereselor cetățenilor și a celor care au crezut în acest partid”, a scris atunci Breaz, într-o postare pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *