Skip to content
Politică

Tudorel Toader anunţă că va prezenta ”epopeea neavizării” celebrelor OUG pentru modificarea codurilor penale

cotidianul.ro

Fostul ministru al Justiţiei Tudorel Toader anunţă că va prezenta fragmente din raportul său de activitate, iar joi va prezenta epopeea ” neavizării” celebrelor OUG pentru modificarea codurilor penale, scrie news.ro.

Pentru o corectă informare (!). La intervale scurte de timp, voi prezenta unele secţiuni din Raportul de activitate la MJ, cu elemente de noutate. Astăzi – Epopeea ” neavizarii” celebrelor OUG pentru modificarea codurilor penale (în mod corect, Codului penal si a Codului de procedură penală)!„, anunţă Toader.

De asemenea, precizează că mesajele nu vor fi şterse, făcând referire la faptul că anterior ştergea mesajele după un anumit interval.

Toader a demisionat din funcţie în 18 aprilie, după ce premierul Dăncilă trimisese preşedintelui cererea de revocare din funcţie şi propunerea de numire a lui Eugen Nicolicea. Preşedintele Klaus Iohannis a respins nominalizarea lui Nicolicea, însă în 24 aprilie a acceptat ca vicepremierul Ana Birchall să preia, ca interimar, portofoliul de la Ministerul Justiţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *