Skip to content
Politică

Fostul ministru al Sănătății Nicolae Bănicioiu ar fi știut de la SRI despre afacerile Hexi Pharma

Fostul ministru al Sănătății ar fi știut de afacerile Hexi Pharma cu spitalele!

Astfel, în perioada în care a ocupat funcția de ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu a primit cel puțin o informare din partea SRI în care era indicat, în clar, numele companiei Hexi Pharma, au declarat, surse medicale citate de Romania Libera.

Banocioiu a trimis atunci Corpul de control la spitalulul respectiv, insa nu s-a luat nicio masura cu privire la aceste nereguli. Mai mult, acolo inspectorii au gasit atunci si alte nereguli.

Fostul ministru al Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat pentru „Romania Libera” ca nu stie despre ce informari este vorba, insa a tinut sa precizeze ca, in timpul mandatului sau, a trimis Corpul de Control la mai multe spitale din tara pentru verificarea sesizarilor privind infectiile nosocomiale, dar si a calitatii produselor biocide.

Banicioiu a refuzat sa raspunda daca a primit de la SRI informari legate punctual de produsele livrate spitalelor de firma Hexi Pharma, invocand faptul ca legea ii interzice sa faca public continutul acestor informatii confidentiale de la un serviciu secret, scrie hotnews.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *