Skip to content
Sănătate Societate

Fostul ministru al Sănătății Nicolae Bănicioiu: Vești proaste pentru bolnavi în 2019!

www.radiocraiova.ro

Nicolae Bănicioiu (Pro România), anunță, pe pagina sa de Facebook că Ministerul Sănătății propune reducerea cu 81,3 milioane lei a bugetului total alocat programelor naţionale de sănătate publică în 2019, în condițiile în care mare parte din rezerva inițială de 10% a fost eliminată după rectificarea bugetară.

Ex-ministrul atrage atenția și că medicamentele oncologice lipsesc de multe luni in România și in afara de controale nu vedem niciun rezultat.

Vesti proaste pentru bolnavi !

Ministerul Sănătății propune reducerea cu 81,3 milioane lei a bugetului total alocat programelor naţionale de sănătate publică în 2019, în condițiile în care mare parte din rezerva inițială de 10% a fost eliminată după rectificarea bugetară.

Din păcate aceasta știre este adevarata și văd ca Dna Ministru uita sa ne explice de ce e nevoie sa taie banii programelor naționale de sanatate , adică exact de la cei care au cea mai mate nevoie de asistenta medicală .
Poate ne spune totuși și cum funcționează programul cu vitamina D și cit de mult a cheltuit ministerul pe acest program … eficienta lui ?
Medicamentele oncologice lipsesc de multe luni in România și in afara de controale nu vedem niciun rezultat – dincolo de comunicate ,propunem și ceva concret ?”, scrie Bănicioiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *