Skip to content
Sănătate

Fostul ministru Bogdan Trif, infectat cu noul coronavirus, cere amânarea alegerilor parlamentare

monitoruldemedias.ro

Liderul PSD Sibiu, fostul ministru al Turismului Bogdan Trif, a anunţat marţi seara că este infectat cu noul coronavirus şi nu are „o formă gravă a bolii”. El candidează la alegerile parlamentare în fruntea listei pentru Camera Deputaţilor la Sibiu.

Astăzi am fost diagnosticat cu COVID-19. Nu mă aşteptam ca rezultatul testului să fie pozitiv pentru că mi-am luat toate măsurile de protecţie: am purtat mască, m-am spălat şi dezinfectat constant pe mâini. Din fericire, nu am o formă gravă a bolii.

Ţin să le mulţumesc, şi aici, medicilor care m-au examinat şi mi-au prescris tratamentul adecvat. M-am izolat şi respect întocmai indicaţiile medicale. În plan politic, la fel ca milioane de români, şi eu am fost surprins de vehemenţa cu care Orban şi Iohannis au susţinut, şi astăzi, în conferinţele lor de presă, necesitatea organizării alegerilor parlamentare în 6 decembrie.

În condiţiile în care România a înregistrat, astăzi, peste 7.000 de noi infectări. Derularea campaniei electorale şi a scrutinului pune în pericol sănătatea şi viaţa a sute de mii de români„, a scris Bogdan Trif pe pagina sa de Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *