Skip to content
Știri locale Vrancea

Fostul ministru Ion Ştefan, în stare gravă la spital. Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală

Inquam Photos/Octav Ganea
" "

UPDATE. Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală, după accidental suferit de fostul ministru al Dezvoltării, deputatul liberal Ion Ştefan.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul ca o persoana a fost accidentată în timp ce se afla în curtea unei societăţi comerciale de pe raza municipiului. Cu ocazia deplasării la faţa locului s-a constatat că un bărbat, în vârstă de 51 de ani, a fost lovit, în timp ce o altă persoană manevra o automacara, intenţionând să mute un utilaj. Aceasta a fost transportată cu ambulanţă la o unitate medicală, în vederea primirii îngrijirilor necesare„, transmite IPJ Vrancea.

" "
" "

Poliţiştii au întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru ”neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi vătămare corporală din culpă”.

UPDATE. Deputatul Ion Ştefan a fost transferat la Spitalul Floreasca din Capitală.

Conform unor surse citate de News.ro, fostul ministru al Dezvoltării are o rană deschisă la gambă. Incidentul ar fi avut loc la o fabrică pe care familia deputatului o deţine, unde au loc lucrări de modernizare.

Surse locale spun că Ion Ștefan se afla la o firmă din Focșani, unde este acționar, iar o piesă a unei macarale l-a lovit și fostul ministru a căzut de la cel puțin 3 metri înălțime.

Deputatul Ion Ştefan, fost ministru al Dezvoltării, a ajuns, miercuri, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani, după ce ar fi căzut de pe o hală industrială.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Cătălin Toma, starea acestuia ar fi stabilă. „Din păcate, colegul nostru, Ion Ştefan, a suferit un accident. În acest moment se află la spital, unde i se fac investigaţii amănunţite. Suntem alături de acesta şi de familia sa şi îi urăm multă sănătate şi însănătoşire grabnică„, a declarat, pentru Agerpres Cătălin Toma.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *