Skip to content
Politică

Fostul ministru Ion Ştefan neagă acuzația de abuz în serviciu. „O minciună sfruntată. Eu am cerut doar să mi se spună despre ce este vorba”

Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul ministru al Dezvoltării, deputatul PNL de Vrancea Ion Ştefan, ar putea fi anchetat de procurori, pentru a abuz în serviciu, după ce Corpul de control al Ministerului de Interne a solicitat acest lucru în urma unor verificări făcute în Vrancea. Tot de abuz în serviciu este acuzat şi fostul prefect PNL Gheorghiţă Berbece, după ce în biroul acestuia au fost convocaţi şefii poliţiei din Vrancea şi li s-ar fi atras atenţia, în prezenţa deputatului Ion Ştefan, că fiul demnitarului a fost oprit în trafic de poliţie, de trei ori într-o săptămână, potrivit adevarul.

Acest lucru s-a întâmplat pe finalul lunii noiembrie. În urma acelei întâlniri, şefii poliţiei din Vrancea au făcut raport către ministrul de Interne, iar Lucian Bode şi-a trimis Corpul de control pentru a verifica situaţia. Joi dimineaţă, într-o intervenţie la Antena 3, Ion Ştefan, a negat acuzaţiile care i se aduc.

Este o minciună sfruntată, feciorul meu nu a fost oprit în trafic, a fost legitimat de trei ori în acea săptămână. Era parcat de fiecare dată. Da, am discutat cu prefectul, am discutat cu comandantul Poliţiei, am discutat cu toată lumea.

Nu am cerut la nimeni nici socoteală. Fapta este următoarea: în săptămâna în care a fost votat guvernul Ciucă, un reprezentant al familiei mele a fost legitimat de trei ori. Dacă dumneavoastră vi se pare normală această procedură vă rog să vă gândiţi foarte bine la ceea ce vă doriţi. Eu am cerut doar să mi se spună despre ce este vorba”, a spus deputatul Ion Ştefan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *