Skip to content
Politică

Fostul ministru PSD al IMM-urilor, Ilan Laufer, anunţă că va candida la Primăria Bucureştiului: M-am săturat de clasa politică actuală!

PSnews.ro

Fostul ministru PSD al IMM-urilor și fost consilier al Vioricăi Dăncilă, Ilan Laufer, a anunţat, luni, că va candida la Primăria Generală a Capitalei din partea partidului Platforma Social Liberală, pe care îl conduce.

„Vă aştept alături de mine la Capitală, să facem curăţenie generală. Candidez la Primăria Generală a Capitalei, pentru că m-am săturat de clasa politică actuală, de 30 de ani de minciună, incompetenţă, corupţie şi vrăjeală. Vreau să vă ofer o alternativă reală, tânără, civilizată şi cu viziune antreprenorială care vrea şi este pregătită să schimbe transparent, împreună cu voi, realitatea şi clasa politică actuală. Până la vârsta de 37 de ani, pe care o voi împlini în curând, am realizat mai multe proiecte şi am creat mai multe locuri de muncă decât toţi contracandidaţii mei la un loc, în administraţia publică, dar şi în mediul privat”, a scris Laufer, pe Facebook.

El a adăugat că, în perioada în care a fost ministru pentru Mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat, a creat şi implementat „cel mai important şi de succes proiect din istoria antreprenoriatului românesc” – „Start-Up Nation”.

„Atât România, cât şi Bucureştiul au nevoie de patrioţi, de oameni care îşi iubesc cu adevărat ţara şi sunt dispuşi să lupte pentru ea necondiţionat. În curând voi anunţa viziunea mea pentru Bucureşti şi lista completă de candidaţi PSL pentru toate cele şase sectoare”, a transmis Ilan Laufer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *