Skip to content
Societate

Fostul prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, dă în judecată Facebook

Facebook/Traian Berbeceanu

Traian Berbeceanu, fost prefect al Capitalei, a făcut un anunț surprinzător. Fostul polițist s-a hotărât să dea în judecată Facebook. după ce hackerii i-au spart contul.

Politicianul PNL a anunțat decizia de un alt cont, după ce pagina sa populară a intrat în posesia unor indivizi din Bangladesh și Costa Rica. Berbeceanu a încercat să contacteze Facebook, pentru a rezolva problema, dar nu a primit vreun răspuns. Astfel, singura variantă a rămas o acțiune în instanță.

Pe pagina cu peste 148.000 de urmăritori a lui Traian Berbeceanu, pe care fostul prefect vrea să o recupereze, sunt postate video-uri amuzante, culese de pe internet. De asemenea, la secțiunea „ocupație”, Traian Berbeceanu a fost trecut de hackeri drept creator de jocuri video.

În prezent, Berbeceanu este administrator public al municipiului Deva, potrivit B1 TV. În trecut, acesta a condus Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba. A mai fost, de asemenea, şef de cabinet al fostului ministrul de Interne Marcel Vela.

„Sunt convins că împreună vom face lucruri bune pentru deveni. Vă asigur că am rămas acelaşi om deschis! Vrem să comunicăm cât mai bine cu cetăţenii care au aşteptări mari de la noi”, a declarat Berbeceanu, în cadrul unei conferințe de presă, în aprilie 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *