Skip to content
Politică

Fostul prefect de Buzau, pus sub control judiciar in dosarul retrocedarilor ilegale

Fostul prefect al judetului Buzau Paul Beganu, arestat preventiv din decembrie 2014 in dosarul retrocedarilor ilegale de la Gura Teghii, va fi cercetat sub control judiciar, in urma unei decizii definitive date, vineri, de instanta suprema, care a mentinut decizia Curtii de de Apel Ploiesti.

Avocatul lui Paul Beganu, Nicu Cristian, a declarat ca fostul prefect de Buzau va fi cercetat sub control judiciar, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a mentinut, vineri, decizia Curtii de Apel Ploiesti si a respins contestatia procurorilor DNA.

Decizia instantei este definitiva.

Curtea de Apel Ploiesti a decis, in urma cu o saptamana, ca Paul Beganu, arestat preventiv in dosarul retrocedarilor ilegale de la Gura Teghii, precum si omul de afaceri Gheorghe Ceteras si fostul sef al ITSRV Focsani Alexandru Lefter, aflati in arest la domiciliu in acelasi caz, sa fie pusi sub control judiciar, informează ziare.com.

La jumatatea lunii aprilie, fostul prefect de Buzau Paul Beganu, dar si prefectul de atunci, Maria Buleandra, au fost trimisi in judecata, alaturi de alte zece persoane, de DNA, in dosarul retrocedarii a peste 5.000 de hectare de padure din judetul Buzau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *