Skip to content
Politică

Fostul premier Mihai Tudose atacă un senator ALDE: Să stea liniştit, nu vrea nimeni să facă ceva cu el

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Fostul premier Mihai Tudose îl atacă într-un mesaj postat pe pagina sa de facebook pe senatorul ALDE Daniel Zamfir, fără a-I pronunţa numele însă, după ce acesta s-a opus ieșirii partidului său de la guvernare și s-a arătat împotriva unei alianțe cu Pro România.

Aud că un senator ALDE se tot vaită și lamentează prin studiouri și pe unde mai apucă, că vai ce rău e că Tăriceanu nu știu ce a făcut cu partidul lui și că el , senatorul, este disperat că tre’ să facă ceva cu Ponta, cu Tudose, cu Constantin.

" "
" "

Eu zic să stea liniștit în privința a ce va face el, fiindcă nu vrea nimeni să facă ceva cu el! Sau, cel puțin eu, nu mă voi afla în situația să ,,fuzionez” cu vocalu’ senator ALDE. Sau cu partidul pe care-l reprezintă. Așa că să nu se mai alinte că nu vrea la film fiindcă nu-l invită nimeni”, a scris vicepreședintele Pro România, Mihai Tudose pe Facebook.

ALDE și Pro România au încheiat o înţelegere pentru susținerea candidaturii lui Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale , cu care Zamfir nu este de acord.

EL a spus că Mircea Diaconu ar fi putut fi susținut fără ca ALDE să încheie o alianţă cu partidul lui Victor Ponta.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *