Skip to content
Politică Societate

Fostul președinte al ANI, Horia Georgescu, reacție pe FB la acuzele aduse de DNA în dosarul ANRP. La ce se așteaptă

libertatea.ro

PSNews a arătat încă de acum două zile cum sentința Înaltei Curți nr.399 din 29 iunie 2018, dosarul nr. 4397/1/2014, face praf rechizitoriul procurorilor DNA, în speța ANRP. În urma acestei sentințe, Alina Bica, fostul procuror-sef al DIICOT, a fost achitată.

Un alt acuzat celebru în dosarul ANRP, Horia Georgescu, fost președinte al Agenției Naționale de Integritate, așteaptă acum același lucru.

El s-a exprimat în acest sens, într-o postare pe Facebook:

De aproape patru ani, trăiesc un coșmar care m-a târât în arest și în săli de judecată, m-a exilat din viața publică și m-a supus la încercări psihice foarte grele. Totul din cauza unor acuzații fără fundament pe care procurori fără morală și fără discernământ mi le-au aruncat cinic în spinare. Iar azi aflăm cu toții că acele acuzații au fost pur și simplu inventate de către DNA: rechizitoriul nu are logică, nu are probe, expertizele sunt contradictorii, urmărirea penală a fost făcută pe repede înainte. Nu e, așadar, deloc de mirare că alte persoane acuzate de aceleași „infracțiuni” ca cele imputate mie au fost achitate de către Înalta Curte de Casație și Justiție. Un verdict pe care îl aștept și eu anul acesta. După, repet, cel puțin patru ani de procese absurde despre care vom mai vorbi curând.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *