Skip to content
Politică

Fostul președinte al României, Emil Constantinescu, de urgență la spital!

www.ziuaconstanta.ro

Fostul președinte al României, Emil Constantinescu, a ajuns săptămâna trecută de urgență la spital după ce a suferit un accident casnic în care și-a fracturat grav clavicula și glezna.

Emil Constantinescu a fost operat, iar acum continuă recuperarea medicală la reședință.

„Preşedintele Constantinescu transmite toată aprecierea sa şi cele mai călduroase mulţumiri echipei de medici, asistente şi infirmiere din Secţia Ortopedie, condusă de doctorul Marius Stănescu. Mulţumiri doamnei prof. dr. Mariana Jinga, director medical al spitalului şi şef al Clinicii de Medicină Internă. Preşedintele Constantinescu mulţumeşte, de asemenea, Serviciului de Protecţie şi Pază, pentru sprijinul acordat”, se arată într-un comunicat emis presei.

Emil Constantinescu a fost președintele României timp de  4 ani

Emil Constantinescu a fost președinte al României între anii 1996 și 2000; din 1966 este cadru didactic al Facultății de Geologie a Universității din București.

Este autor a 12 cărți și a peste 60 de studii în domeniul geologiei, publicate în reviste științifice de prestigiu din țară și din străinătate. Membru de onoare și membru ales al Societăților geologice și mineralogice din Marea Britanie, Germania, SUA, Grecia, Japonia; al Societății de Geografie din Franța și al Societății National Geographic din SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *